Headerbild

Hyrkart

Hyrkarten har numera en egen hemsida.

www.hallagokart.se

Besök ovanstående sida för information om priser och bokning.

 

Vi finns även på Facebook: 
https://www.facebook.com/HallaGokart/

och på instagram:
@HällaGokart

  

Välkomna till Hälla Ring!

 

Är du sugen på en rejäl fartupplevelse och kanske på att utmana dina vänner? Då har du kommit rätt! Hyr gokart och tävla mot varandra i en härlig kamp!

 

På söndagar har vi enbart drop-in. Det innebär att du och dina kompisar kan få dela tiden på banan med andra, men tidtagningen är naturligtvis igång så att ni kan se vem som är snabbast.

Skulle ni däremot vara sugna på att köra ett race så kan ni boka banan och är då säkra på att ni är ensamma. Race har vi de övriga dagarna i veckan.

 

Vi har dock en begränsning avseende raceuppläggen som innebär att ni behöver vara åtta personer eller fler som ska köra.

Är ni fler än 20 personer som vill köra? Ring eller maila oss så hjälper vi er.

 

Ni kan alltid ringa till hyrkarten så hjälper vi er med era önskemål.

Tel 021-800181 till hyrkartsbokningen eller hellaringhyrkart@hotmail.se  

 

Minimumkrav

Ålder: Minst fyllda 10 år
Längd: Minst 140cm
Racebokningar: Minst 8 personer

 

Dubbelkartar

Vi har även två dubbelkartar där man kan köra tillsammans med barn under 10 år eller med personer som inte kan köra själva av andra anledningar.

Dubbelkartarna är utrustade med säkerhetsbälten och de har handreglage för gas och broms vid den ena ratten. Båda rattarna styr karten. Personalen avgör hur liten man kan vara för att kunna åka med genom att kontrollera att bältet sitter som det ska. Kontakta personalen för bokning av dubbelkart.

 

Alla tider som inte är bokade är Drop in.

OBS titta i kalendern utifall det är andra aktiviteter på banan. 

 

Vad är Hyrkart?
Hyrkart är en robustare form av normala kartar som man får hyra för att prova på kartsporten eller bara för att ha roligt!


Observera att det inte går att köra hyrkart då tävling pågår eller vid de få tillfällen banan är uthyrd för annan aktivitet.

 

Kontakta oss: Tel 021-800181 eller hellaringhyrkart@hotmail.se